Spring naar inhoud

Vakantie voor volwassenen

Toen mijn man en ik al een paar jaar onze kinderen hadden, was de sleur er ook en beetje ingekropen. We deden onze dingen op de automatische piloot en het draaide voornamelijk om de kinderen. Dat doet het trouwens nog, maar dan met veel meer pit en plezier. De sleur is helemaal weg, omdat we een keer op een vakantie voor volwassenen zijn geweest. De kinderen gingen 10 dagen bij opa en oma en wij gingen naar  ons vakantieadres toe.

Wat is een vakantie voor volwassenen?

Het is wat het is. Een vakantie zonder kinderen zeg maar. Als stelletje heb je dan alle tijd en ruimte voor elkaar en dat hadden wij echt nodig. Zelfs mijn creativiteit moest lijden onder onze sleur, dat zegt denk ik al genoeg! We gingen lekker weg en genoten van de verschillende voordelen die de vakantie voor volwassenen ons te bieden had:

  • We zaten op een mooie locatie aan het strand
  • We genoten van rust, luxe en comfort
  • We hadden tijd voor elkaar
  • We kwamen daardoor samen helemaal tot rust

En natuurlijk ging de sleurt weg. We genoten er met volle teugen van. Er zijn meerdere reisbureaus die dit soort vakanties aan weten te bieden. Als je zelf onderdeel van een stel uitmaakt die echt even er samen uit moet en je hebt daar de mogelijkheden toe (budget, oppas, vrij van werk kunnen nemen etc.) dan zou ik het je echt aan willen raden. Mijn man heeft er enorm van genoten. En ik natuurlijk ook. Sinds die vakantie voor volwassenen nemen wij nu af en toe de tijd voor elkaar. Geen kinderen, geen gedoe en heen en weer rennen op de automatische piloot. Gewoon lekker samen heerlijk de tijd nemen om elkaar weer te vinden. En dat is natuurlijk meer dan goud waard, helemaal als je als ouders en tegelijkertijd als stel door wilt gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *