Spring naar inhoud

Feestjes voor volwassenen

Ik heb al eens eerder gezegd dat ik gek op feesten ben op Zuhause.com. En feestjes voor volwassenen organiseren hoort daar natuurlijk bij omdat ik veel vanuit huis werk. Wel als je net als mij een heel erg creatief persoon bent. Ik ben met van alles in de weer en feestjes voor volwassenen organiseren of mensen ideeën geven, dat hoort daar gewoon bij. Ik heb verschillende leuke thema’s bij de hand gehad. En waarom zou ik die niet eens met jullie gaan delen? Precies. Ik heb daar geen enkele reden voor. En daarom zal ik er eens een paar aan jullie vertellen. Je hoeft het allemaal niet te doen, maar als je even vast bent gelopen, dan kunnen andermans creatieve oplossing de boel soms weer op gang brengen.

1001 nacht feestjes voor volwassenen

Tover de ruimte waar je het feest gaat geven gewoon om tot een Oosters paradijs. Hang doeken op, zet allemaal lampen neer die uit die streek komen en doe iets spannends met het licht. De muziek, het eten, de drankjes en hapjes: alles komt uit het Verre Oosten. Althans, zo lijkt het want je hebt het natuurlijk zelf gemaakt. Om het nog leuker te maken laat je de gasten in kleding uit het Verre Oosten komen. Lekker met een tulband om bijvoorbeeld, vrouwen met een sluier voor. Laat hen maar iets verzinnen.

Bal masqué feestjes voor volwassenen

Het is tijd om ervoor te zorgen dat niemand elkaar nog kent. En feest waarbij iedereen een masker moet dragen. Wat voor maskers, dat mag je of zelf verzinnen of gewoon aan de gasten overlaten. Je kunt een gemaskerd bal geven, een verkleedpartij. Noem maar op. Het kan feestelijk en vrolijk zijn, maar ook opwindend en sensueel. Het is maar net wat voor soort feestje je gaat geven. Je kunt er dus verschillende kanten mee op.

En zo zijn er nog tal van andere voorbeelden. Een ‘Bij ons in de Jordaan’ feest met Amsterdamse smartlappen en dergelijke, of als je minder geld hebt en budget party. Gewoon lekker in de achtertuin. En als je een American party geeft, dan kan die daar mooi op aansluiten. Iedere gast moet iets te drinken of te eten meenemen. Kortom, voor ieder budget zijn er wel feestjes voor volwassenen te bedenken. Als je maar creatief bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *