12 april, 2017

Als mij gevraagd word naar mijn nummer1 feestdag, antwoord ik Kerstmis. – Maar wanneer je me er iéts langer over laat nadenken, ben ik eigenlijk ook wel he-eeeél dol op Pasen. (Gedeelde 1ste plaats?!) Helaas heb ik vroeger nooit meegedaan aan een paaseieren zoektocht, en nu ik ouder ben wil ik geen traditionele zoektocht meer… Het feest van dé lente verdient iets spectaculairs. – DUS, in plaats van eieren, zoeken wij naar mini konijntjes én gekleurde confetti!

Hoe Maak Je Je Eigen Surprise Confetti Flesjes?

Benodigdheden:
Mini Glazen Kurk Flesjes
Gekleurd Papier
Perforator
Satéprikker
Schaar
Ketting + Sluiting
Oogschroef

Instructies:
1. Draai de oogschroef in de bovenkant van de kurk.
2. Gebruik de perforator om de cirkelconfetti te maken. Voor de swirlconfetti knip je dunne strookjes, die je vervolgens rond de satéprikker wikkelt. Druk 10 seconden goed aan en laat los.
3. Vul het flesje met confetti.
4. Duw de kurk goéd terug op het flesje.
5. Rijg de ketting aan het flesje, en sluit hem goed af.

Zoektocht

Ik mag dan nooit eerder aan een paaseieren zoektocht hebben meegedaan, maar er eentje organiseren vond ik SUPERLEUK. – Het verstoppen van mini’s en het zien hoé anderen ze ontdekken. (De reacties van kinderen zijn 99% leuker!) Wanneer jullie ze allemaal hebben gevonden kun je ze gemakkelijk recyclen, door ze opnieuw te verstoppen én vreemden te verrassen!

Eerder zei ik nog dat ik geen traditionele paaseieren zoektocht wilde… máár stiekem vind ik het idee om geschilderde eieren te verstoppen best wel héél leuk! (En ik heb al jaren geen eieren meer geschilderd!) Dus. Misschien. Volgend jaar?

Heb jij weleens paaseieren gezocht?

Geplaatst in Entertaining

7 reacties op “DIY Surprise Paas-Confetti Zoektocht”


  april 12, 2017

  Leuk! Ik heb nooit paaseieren gezocht, ja, vorig jaar op de HEMA site, haha. We kregen vroeger altijd een ‘paasmandje’, met allemaal haasjes en eieren, ook erg leuk, maar heb er zelf geen moeite voor hoeven doen.  april 12, 2017

  Wat schattig! Ik heb toen ik kleiner was wel aan paaseieren zoeken gedaan, wat was dat leuk zeg! X  april 12, 2017

  Wat ontzettend leuk zeg! Door de confetti krijg ik er helemaal een feestgevoel van! Wij verstopten als kind altijd eieren, maar nu al jaren niet meer ;)  april 13, 2017

  Oeps, ik heb nog nooit paaseieren gekocht. Misschien toch maar een keer doen! Vind het wel leuk :-)

  Love,
  Dascha  april 13, 2017

  Heel leuk dit! Een paaseierenzoektocht is leuk, maar deed het nooit in mijn kindertijd. Waarom weet ik niet zo goed..  april 14, 2017

  Wat leuk zeg!  april 17, 2017

  Ziet er echt superleuk uit! Ik heb dit jaar de paaseieren voor mijn nichtjes en neefjes die nog in de paashaas geloven, mogen verstoppen. En meestal gooien we de al gevonden eitjes dan gewoon weer terug, hihi :)