16 maart, 2017

Kunnen we dit jaar niet allemaal beloven ‘NEE’ te zeggen tegen saaie cadeauverpakkingen? – Een cadeautje wordt immers een stuk specialer wanneer je het versiert met linten, kralen en glitter. En oké. Oké. Het scheelt je al gauw 10 minuten als je het winkelpersoneel de cadeaus laat inpakken, maar samen met één van de grootste kerstpakketten leveranciers, zet ik de 6 belangrijkste stappen naar een snel, simpel maar pérfect zelf-ingepakt cadeautje!

DO IT YOURSELF

Welke Details Horen Bij Welk Cadeaupapier?
Stap één, is het vinden van het perfecte cadeaupapier + decoratie combinatie. Jij bent misschien DOL op het gebruiken van druk patroonpapier, en als je dat doet, onthoud dan dat designs op zichzelf ook al decoraties zijn!
Optie twee is het simpele, bruine inpakpapier. Deze cadeaustijl vraagt om linten, glitter en strikken – én kost een beetje meer tijd.

Strikken & Linten.
Linten zijn een must-have als het gaat om cadeautjes inpakken! Ze zijn makkelijk in gebruik, kosten niet heel veel tijd én het eindresultaat ziet er altijd fantastisch uit!
Ik decoreer 99.9% van al mijn cadeautjes met lint – En als je het gevoel hebt dat alleen lint zo saai is, probeer dan eens meerdere linten met elkaar te combineren!

Schrijf Een Persoonlijk Berichtje.
Ook deze stap kost je bijna geen tijd, (tenzij je op mij lijkt en 45 minuten nadenkt over wat je wilt schrijven) maar het voegt écht een leuk, persoonlijk tintje toe.
Een kaartje kun je gemakkelijk aan het cadeautje vastmaken, door het onder de linten te schuiven. Of, wanneer je maar een heel klein berichtje wilt achterlaten, kies voor een labeltje.

EXTRA, KLEINE DETAILS

Kralen & Knoopjes.
Het voelt als mijn verantwoordelijkheid om jullie alvast even te waarschuwen – kraaltjes toevoegen aan je cadeautjes werkt zeer verslavend! Zodra je aandacht besteed aan het vinden van kraaltjes… ZIJN ZE PLOTSELING OVERAL!
Maar je cadeautjes gaan er fantastisch uitzien, en 100% uniek, dus het is het allemaal waard!

Schroeven, Spijkers & Veren.
Ik weet wat je denkt – ik heb zelf précies hetzelfde gedacht – maar alles wat je in een gereedschapskist kunt vinden is écht leuk decoratiemateriaal… Behalve, je weet wel, het échte gereedschap.
Deze decoratiedetails zijn vooral tof voor de mannen in je leven!

Planten & Bloemen.
Dit klinkt misschien een klein beetje gek. Laat het me uitleggen; je knipt een klein stukje groen uit je achtertuin en verwerkt dit (met tape of lint) op je cadeautje.
Oh! Én als het bijvoorbeeld de kerstpakketten voor 2017 zijn, gebruik je natuurlijk een klein stukje dennenboom!

De truc is – om het cadeautjes inpakken zó gezellig mogelijk te maken. Dus bedek de hele eettafel met papier, veren, linten, kralen, glitter, stickers, scharen, schroeven, pennen, knoopjes etc.

Neem het inpakken van deze cadeautjes als voorbeeld, – ze zijn alleen gebruikt voor de foto’s máár ik heb me er een hele middag mee vermaakt. Ik ben DOL op het uitproberen van nieuwe kleurencombinaties, toevoegen van nóg wat nieuwe details en ik ben heel benieuwd hoe (en vooral waarmee) jullie je cadeautjes inpakken!

Hoeveel tijd spenderen jullie aan het inpakken van cadeautjes?
Dit artikel is geschreven in samenwerking met KerstpakkettenPlaza.

Geplaatst in DIY

15 reacties op “Cadeautjes Inpakken (+ De Perfecte Details)”


  maart 16, 2017

  Ik vind het ook altijd leuk om cadeautjes in te pakken! Dat maakt het nog specialer en gezelliger haha!  maart 16, 2017

  Ohh wat heerlijk al die leuke frutsels om cadeautjes mee in te pakken! Ziet er zo leuk uit<3 (en niet bang zijn om wat fotootjes naar me te sturen hoor, vind ik juist leuk hihi) X  maart 16, 2017

  oeeeh superleuk! Zo te zien steek je echt veel tijd in deze blog :)
  (ik ben net nieuw) Heel tof! xoxo  maart 17, 2017

  Oeh wat leuk! Ik vind cadeautjes inpakken ook altijd super leuk om te doen! Ik kon je blog nog niet, maar ik ben fan! ♥  maart 17, 2017

  Ik vind het ook altijd zo leuk om cadeautjes leuk en origineel in te pakken. Haast zonde om het uit te pakken dan hihi!  maart 18, 2017

  Ik houd heel erg van cadeautjes inpakken, ik maak daar altijd een heel werk van <3 Lintjes, bloemetjes, touwtjes.. :-)  maart 19, 2017

  Altijd leuk inderdaad, hihi  maart 19, 2017

  Ik vind het erg leuk om zelf cadeautjes in te pakken, alleen ben ik hier niet zo goed in hihi. X  maart 22, 2017

  Superleuk!  maart 22, 2017

  Ahhh, wat zien die strikjes er prachtig uit! Ik ben ook echt dol op cadeautjes inpakken! :D  maart 23, 2017

  Grappig dat je in maart nog een samenwerking met kerstpakketten plaatst :). In ieder geval, ik besteed ook tijd aan inpakken! Dat is al een feestje op zich. Jammer genoeg ben ik de enige die het doet. Andersom krijg ik nooit zo’n mooi ingepakt cadeautje terug.  maart 24, 2017

  Ik houd van cadeautjes inpakken haha! Dit ziet er mooi uit.

  Love,
  Dascha  maart 30, 2017

  Jaa mee eens, dit maakt cadeautjes geven en krijgen zoveel leuker! Krijg er al bijna zin in sinterklaas van haha :)  maart 31, 2017

  Cadeautjes geven is al zo leuk met enkel de feestelijke verpakking! Al een feestje op zich :)  april 17, 2017

  Super leuk! Ik ben het helemaal met je eens! Al krijg ik als winkelmedewerker helaas niet genoeg tijd om van alle cadeautjes een feestje te maken..